Vi kan erbjuda dig nästan allt inom profil- och arbetskläder samt digital- och screentryck.

Banderoller

Vill du ha stora budskap till bra priser är digitalprintade banderoller ett utmärkt alternativ. Dessutom är de printade med miljövänligt latexbläck.

Profilkläder

I vårt sortiment finns ett stort utbud av profilkläder för alla tillfällen, t.ex. mässor, kundbesök, events och kick-offs.

Julklappar och sommarpresenter

En gåva till kunder och anställda uppskattas alltid och stärker era relationer.

Skyltar

Vi tillverkar skyltar för alla ändamål, i passande material och till rätt pris.

Arbetskläder

Vi har arbetskläder för alla tänkbara yrkesgrupper, allt från tandläkare och städare till snickare och yrkeschaufförer.

Jubileumsgåvor

Fyller någon på ditt företag jämna år? Vill du belöna en anställd som gjort något utöver det vanliga? Vill du tacka av någon för trogen tjänst? Vi har någonting för alla tillfällen.

Bildekor

Låt ditt budskap följa med dig överallt! Rätt bildekor drar uppmärksamheten till sig.

Fritidskläder

Hos oss finner du en bred kollektion av sport och fritidskläder. Det är kul att aktivera sig, men ännu roligare i rätt kläder.

Dekaler

Behöver du märka upp något? En produkt, dina verktyg eller något annat? En dekal gör detta på ett utmärkt vis samtidigt som den är prisvärd. Vi både printar och screentrycker beroende på kvantitet samt antal färger.

Textilmärkning

Alla kläder du köper av oss kan självklart märkas. Vi har god kännedom om vad som lämpar sig bäst för varje plagg och hjälper mer än gärna till att välja rätt metod för din beställning.

Flaggor

Låt ditt budskap vaja för vinden! Alla typer från beachflaggor och vimplar till små bordsflaggor och helt vanliga flaggstångsflaggor.

Elektronik

USB-minnen, högtalare, hörlurar, fläktar, tangentbord, lampor, tandborstar, fotoramar, mixer, brödrostar, dammsugare, datormöss m.m. Som du ser, det finns allt och lite till i vårt sortiment.

Displaymaterial

Ska du iväg på mässa eller behöver du på ett portabelt sätt sprida ditt budskap? Vi har displaymaterial för alla tillfällen.

Giveaways

Vill du sprida ditt budskap med små och gärna praktiska presenter kan vi lotsa dig fram i djungeln av giveaways för att hitta det som passar bäst för just dig och ditt ändamål.

Affischer

Vill du sprida ditt budskap om en aktivitet; När? Var? Hur? Du gör det enklast med en affisch!

Trottoarpratare

Vill du ha ett kostnadseffektivt sätt att locka in kunder i din butik? Med en trottoarpratare kan du enkelt framhäva ditt budskap.